The Times When People Had No Idea What They Were Looking At, But The Internet Knew What It Was Right Away


  1. 11 Saw This Natural Phenomenon Near My Home. What Is This Thing?

    artFido

    Answer: Lenticular cloud.

    4

  2. 12 I Found This Thing In My Food. It Was Just Stuck To A Piece Of Meat; It Wasn't Lodged Into It Or Anything. Anyone Know What It Is?

    artFido

    Answer: Cattle/pig microchip for meat traceability.

    4

  3. 13 I Drive By This Every Day, What Is On Top Of This Car?

    artFido

    Answer: It’s a crane arm — for filming in movies... it’s how they filmed the Red Bull Kluge video.

    4

  4. 14 What Is This Black Stuff Appearing On The Walls Of My Hostel’s Bathroom? It’s Almost In Every Corner As Well

    artFido

    Answer: Termite infestation.

    4

  5. 15 Car Part Found In Bicyclist Hit And Run Fatality Today

    artFido

    Answer: 1988 chevy Silverado headlamp bezel.

    People keep asking how I knew this....I've been a Maryland state inspector for a long time, and part of each car and truck inspection up until recently was a mandatory headlamp adjustment....If I had to guess, I'd say someone from the Hoppy brand headlamp aim checker company probably bribed some politicians a long, long time ago, which made it mandatory for each station to buy their equipment to perform inspections....Anyhow, I've done a shit-ton of headlamp adjustments, so right away I knew what that notch in the plastic was for....I first checked 1988 Ram 1500 trucks and by chance, there was a picture of a mid 80's Chevy truck.

    3

  6. 16 Dark Line On Earth Visible In The Spacex Falcon Heavy Stream. What Is This Thing?

    artFido

    Answer: It's land. New Caledonia

    3

  7. 17 Found A Rock On The Porch Of My New Home, Flipped It Over And Saw This. Is That A Fossil?

    artFido

    Answer: Yup, that's a fossil. Tree trunk impression.

    2

  8. 18 Went Exploring In White Sands, New Mexico And Found An... Object. What Is This Thing?

    artFido

    Looks like it could be titanium - titanium spheres of similar size are a relatively commonly found space debris

    2

  9. 19 I Found This Jammed In My Front Door Lock, It’s About 1.5” Long. What Is This Thing?

    artFido

    Answer: It's a tension wrench from a lock pick set.

    2

  10. 20 Some Kind Of Explosive Lying On The Floor Of Server Room?

    artFido

    Answer: It’s a Sagger Missile A Russian MCLOS ATGM. Good luck w that bud.

    2


15.3k shares

0 Comments

Join the artFido Newsletter

artFido’s videos and content are viewed more than 2.5 billion times a month. This makes the network the seventh most viewed media company in the online sphere, behind the Walt Disney company in sixth place, and in front of US media giant Comcast in eighth place.*
* Statistics provided by research group Tubular Labs